Quadia neemt Duitse streaming-specialist Code One over

News 1 minute read February 2014

Nederlandse online videospecialist groeit en verhuist naar nieuw kantoor met studio in Düsseldorf

Nog geen twee jaar na de oprichting van haar vestiging in Duitsland, doet de Nederlandse online videospecialist Quadia een belangrijke overname in Duitsland. Met de inlijving van de streaming-aanbieder Code One krijgt Quadia een nieuw team van Duitse medewerkers, en verhuist het bedrijf naar een nieuw kantoor met een eigen opnamestudio.

“De overname van Code One past in onze groeistrategie”, aldus Nico Verspaget, CEO van Quadia. “Code One heeft veel ervaring op het gebied van video-streaming, zowel live als on-demand en zowel productioneel als technisch. Er was dus een goede match met het Quadia-DNA.”

Quadia opende in het voorjaar van 2012 een kantoor in Düsseldorf. Het bedrijf heeft veel klanten in het grootzakelijke segment en de farmaceutische sector en zag kansen om in deze sectoren uit te breiden in de DACH-regio (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland). Met de nieuwe studio speelt Quadia in op de toenemende vraag naar webinars in Duitsland. ”De toenemende vraag naar o.a. ons Easy-webinar product heeft ons doen besluiten om een geavanceerde webinar studio in te richten, aldus Robert van der Zwart, directeur bij Quadia. “Met deze state-of-the-art oplossing zijn we klaar voor de toekomst en kunnen we optimaal inspelen op wensen van onze Duitse klanten”.

Het Duitse kantoor verhuist naar de Königstraße 10 in Düsseldorf. Dennis Wilsmann blijft leiding geven aan de vestiging.

Wendy Horlings
Office Manager
SFDR

Endeit refers to the following statement in connection with the sustainable finance disclosure regulation (SFDR), available here.

Get in touch with us by submitting your plan or by contacting one of our team members directly.

If you want to receive our newsletter, please put ‘newsletter‘ in the additional message box. ⮕

 

Contact us
Netherlands

Address
Johannes Vermeerstraat 23
1071 DK Amsterdam

Phone +31 20 794 7777
Email info@endeit.com

View on map

Germany

Address
Colonnaden 41
20354 Hamburg

Phone +49 408 740 7981
Email
info@endeit.de

View on map

Sweden

Address
Strandvägen 7a
114 56 Stockholm

Phone +46 843 73 78 17
Email
info@endeit.se

View on map