MetrixLab laat 22% omzetgroei zien in 2013

News 1 minute read March 2014

Internetmarktonderzoekbureau MetrixLab uit Rotterdam heeft in 2013 22% groei gerealiseerd, resulterend in een omzet van ruim €49 miljoen. Met 450 medewerkers is MetrixLab het grootste internetmarktonderzoekbureau van Nederland geworden en behoort het wereldwijd tot de top 5.

“We staan aan het begin van een datarevolutie. Consumentengegevens waren ooit schaars en lastig te verzamelen, maar dat is verleden tijd; ondernemingen beschikken over enorme hoeveelheden data uit (internet)vragenlijsten, sociale media en klantinformatiesystemen, maar ook uit ‘slimme’ apparaten zoals mobiele telefoons en tablets. MetrixLab gaat zich toeleggen op het integreren van deze data om haar klanten van betere en snellere consumenteninzichten te voorzien,” zegt Han de Groot, CEO van MetrixLab.

“Onze opdrachtgevers staan voor complexe beslissingen over innovatie, merkbinding en klantbehoud. Intuïtie en onderbuikgevoel zijn niet meer voldoende. Het grootste gedeelte van de bedrijfsbeslissingen wordt hier echter nog steeds op gebaseerd. Niet omdat beleidsmakers hier bewust voor kiezen, maar omdat de juiste data meestal niet voorhanden is. Dat is onze missie: meer beleidsmakers voorzien van de juiste data, op het juiste apparaat en op het juiste tijdstip – of het nu data betreft uit online enquetes, sociale mediabronnen zoals Facebook of Twitter of interne klantinformatiesystemen. ‘Realtime’ inzichten op basis van ‘multi-channel data’ daar kunnen bedrijven het verschil mee maken,” besluit hij.

Wendy Horlings
Office Manager
SFDR

Endeit refers to the following statement in connection with the sustainable finance disclosure regulation (SFDR), available here.

Get in touch with us by submitting your plan or by contacting one of our team members directly.

If you want to receive our newsletter, please put ‘newsletter‘ in the additional message box. ⮕

 

Contact us
Netherlands

Address
Johannes Vermeerstraat 23
1071 DK Amsterdam

Phone +31 20 794 7777
Email info@endeit.com

View on map

Germany

Address
Colonnaden 41
20354 Hamburg

Phone +49 408 740 7981
Email
info@endeit.de

View on map

Sweden

Address
Strandvägen 7a
114 56 Stockholm

Phone +46 843 73 78 17
Email
info@endeit.se

View on map