Challenger sluit lucratieve deal

News 1 minute read January 2008

Challenger sluit lucratieve deal
Sprout Challenger Accepté breidt uit. De e-ticketafdeling Paylogic, onderdeel van Accepté, gaat samenwerken met retailketen Primera. De samenwerking houdt in dat tickets voor concert en theater voortaan ook in de winkel via Paylogic zijn te kopen. “Ongeveer een derde van alle tickets wordt via online kanalen verkocht. Daarin behoren wij nu tot de grootsten”, zegt Jan Willem van der Meer, commercieel directeur van Paylogic tegen Emerce. “Middels de samenwerking met Primera kunnen we onze klanten nu ook de overige twee derde aanbieden.”

Ticketbox
Accepté springt hiermee in het gat dat ontstaat nu concurrent Ticketbox zijn activiteiten per juli 2008 staakt. De kaartjesprinters van Ticketbox worden vervangen door printers van Primera. In de winkels zal Paylogic afwijken van haar huidige betalingsmodel. Online blijft het bedrijf een bedrag aan servicekosten per bestelling rekenen. In de winkels wordt het systeem van de concurrenten ingezet: een vast bedrag per ticket. Van der Meer geeft aan nog niet te weten hoe hoog dat bedrag zal zijn. “Wel kan ik garanderen dat het minder zal zijn dan men nu gewend is.” De winkels van Primera worden wekelijks door ongeveer 750.000 consumenten bezocht. In april 2007 nam het investeringsfonds van Joop van de Ende en Huber Deitmers een belang in Accepté.

Wendy Horlings
Office Manager
SFDR

Endeit refers to the following statement in connection with the sustainable finance disclosure regulation (SFDR), available here.

Get in touch with us by submitting your plan or by contacting one of our team members directly.

If you want to receive our newsletter, please put ‘newsletter‘ in the additional message box. ⮕

 

Contact us
Netherlands

Address
Johannes Vermeerstraat 23
1071 DK Amsterdam

Phone +31 20 794 7777
Email info@endeit.com

View on map

Germany

Address
Colonnaden 41
20354 Hamburg

Phone +49 408 740 7981
Email
info@endeit.de

View on map

Sweden

Address
Strandvägen 7a
114 56 Stockholm

Phone +46 843 73 78 17
Email
info@endeit.se

View on map