Waarom kiest Maison van den Boer voor het POS-systeem van Gastrofix?

2 minutes read April 2019

Maison van den Boer, de eventcateringexpert van Nederland, is al jaren verantwoordelijk voor het gastronomische aanbod op de kunstbeurs TEFAF in Maastricht. Om de ontelbare workflows dit jaar beter op elkaar af te stemmen, werden voor het eerst iPad-kassa’s gebruikt, geleverd door de Duitse aanbieder Gastrofix.

TEFAF

10 dagen, 279 exposanten, 70.000 bezoekers: The European Fine Art Fair (TEFAF) is de “leading” kunstbeurs ter wereld en trekt jaarlijks toonaangevende galerijen en kunsthandelaren naar Maastricht.

Sinds 1987 doet de beurs een beroep op Maison van den Boer. De party- en eventcateraar uit Veghel is gespecialiseerd in hoogwaardige horeca en is de enige evenementencateraar die het predicaat Koninklijk mag voeren. “Al 32 jaar werken we creatief met TEFAF in Maastricht, wat bewijst dat kunst en culinair genot hand in hand gaan”, zegt Noud van den Boer, 4e generatie van het 112 jaar oude familiebedrijf.

Tijdens de beurs exploiteert Maison van den Boer alle 15 horeca outlets waaronder 3 à la carte- en 2 zelfbedieningsrestaurants en 8 gespecialiseerde eetgelegenheden met o.a. tapas, sushi, seafood en patisserie. De cateringexpert heeft meer dan 300 servicemedewerkers, 100 koks en 40 managers in dienst. Al met al kunnen bijna 1.600 bezoekers gelijktijdig van eten en drinken worden voorzien.

Flexibel kasregistersysteem

Maison van den Boer besloot dit jaar voor het eerst gebruik te maken van een iPadkassasysteem en zo de vele processen tijdens de beurs beter op elkaar af te stemmen. Op zoek naar een geschikte partner vonden zij, na onderzoek van verschillende aanbieders, uiteindelijk wat zij zochten in Deurne. Hier is de Nederlandse vestiging van de iPad kassa leverancier Gastrofix gevestigd.

Na een aantal bijeenkomsten met constructieve gesprekken werd besloten tot een samenwerking voor het project TEFAF. Tijdens de kunstbeurs waren in totaal 42 vaste iPad kassa’s met kassabonprinter, 24 mobiele iPad mini’s en 12 keuken-monitoren van Gastrofix in gebruik – een enorme planning en logistieke prestatie.

“Dat was echt spannend voor ons, vooral omdat een evenement van deze omvang voor ons niet alledaags is. Maar door de gezamenlijke voorbereiding en coördinatie met de ervaren professionals van Maison van den Boer hebben we alles goed onder de knie”, legt Marc van Benthum, Country Manager van Gastrofix in Nederland, uit.

“We hebben voor het eerst met Gastrofix samengewerkt en dat met zo’n mammoetproject. Het resultaat is echt indrukwekkend”, bevestigt Noud van den Boer. Na deze succesvolle start levert Gastrofix nu ook voor andere projecten van Maison van den Boer met POS systemen.

Bron: Franchise plus. https://bit.ly/2PyJM0m

Gastrofix
Gastrofix is meer dan alleen een kassa. Met de Gastrofix app managet u uw horecabedrijf voordelig en efficiënt.
www.gastrofix.com


Wendy Horlings
Office Manager
SFDR

Endeit refers to the following statement in connection with the sustainable finance disclosure regulation (SFDR), available here.

Get in touch with us by submitting your plan or by contacting one of our team members directly.

If you want to receive our newsletter, please put ‘newsletter‘ in the additional message box. ⮕

 

Contact us
Netherlands

Address
Johannes Vermeerstraat 23
1071 DK Amsterdam

Phone +31 20 794 7777
Email info@endeit.com

View on map

Germany

Address
Colonnaden 41
20354 Hamburg

Phone +49 408 740 7981
Email
info@endeit.de

View on map

Sweden

Address
Strandvägen 7a
114 56 Stockholm

Phone +46 843 73 78 17
Email
info@endeit.se

View on map