Van den Ende & Deitmers neemt belang in Accepte

News 3 minutes read March 2007

Het Crossmedia Fund van Van den Ende & Deitmers neemt een belang van 41% in Accepté B.V. (Paylogic), exploitant van online betaal- en ticketingsystemen en community software.

Het toetreden van Van den Ende & Deitmers als aandeelhouder betekent volgens directeuren Theo Hoeksema en Rutger van Zuidam dat Accepté zijn marktpositie en productaanbod kan uitbreiden en de sterke groei een belangrijke extra impuls kan geven. Accepté is opgericht in 2005 en heeft vestigingen in Groningen en Amsterdam. Op de vestiging in Groningen werken 22 mensen aan de ontwikkeling en innovatie van onder andere het E-ticketingsysteem Paylogic. De vestiging in Amsterdam richt zich met een team van acht mensen op partnerships, marketing, sales en communicatie. Paylogic is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van online kaartverkoop en betalingen. Het stelt organisaties in de gelegenheid online verkoop aan te bieden op hun eigen website. Tot het klantenportfolio van Paylogic behoren onder andere het spraakmakende dance event ‘Dance Valley’, Circuitpark Zandvoort en de ‘Miljonair Fair’.

Rutger van Zuidam, commercieel directeur van Accepté: “Paylogic heeft ruime ervaring met het verzorgen van de online kaartverkoop van grote en kleinere evenementen. Met de investering door Van den Ende & Deitmers beschikken wij over een bredere financiële basis en een zeer goede partner waarmee wij onze visie en ambitie, zowel nationaal als internationaal, verwachten te kunnen realiseren.”

Hubert Deitmers, managing partner Van den Ende & Deitmers: “Wij volgen de ontwikkelingen in E-ticketing, Social Networking en daaraan gerelateerde diensten al enige tijd vanwege de enorme groei en internationalisatie in deze marktsegmenten. De ‘low-cost plug & play’ producten van Paylogic en de platform development activiteiten van Accepte zijn complementair en bieden kansen tot verdere consolidatie in de markt. Tevens zijn wij onder de indruk van de ambities en goede reputatie van het managementteam. Graag willen wij onze kennis, middelen en netwerken inzetten om Accepté een nog snellere groei te laten doormaken”

Over Van den Ende & Deitmers (http://www.endeit.nl/)
Van den Ende & Deitmers is een venture capital maatschappij die via het Crossmedia Fund en het Crossborder Fund met passie investeert in West-Europese bedrijven met internationale groeipotentie. Het Crossmedia Fund is een zogeheten sectorfonds dat zich concentreert op investeringen in Content, Social Networks, E-commerce en ICT Services. Het Crossborder Fund investeert daarentegen, ongeacht de sector, in gevestigde bedrijven die in de thuismarkt hun positie hebben bewezen en internationaal willen expanderen. Eerder werden belangen genomen in de televisieproducent Eyeworks, de ontwikkelaar van interactieve televisieformats Fruitlounge Media, de dienstverlener op het gebied van Business Proces Outsourcing Unamic en het crossmediale platform Bright en de leverancier van digitaal gedrukte fotoboekoplossingen Albumprinter.

Over Accepté (http://www.accepte.nl/)
Accepté B.V. is opgericht in september 2005 en heeft vestigingen in Groningen en Amsterdam. De onderneming is gespecialiseerd in het bouwen van innovatieve online platforms en applicaties die als hoofddoel hebben om communicatie tussen mensen en bedrijven, maar ook tussen mensen onderling en bedrijven onderling, optimaal en online te laten plaatsvinden. Naast de innovatieve in-house ontwikkelde producten Paylogic (ETicketing) en Trybes (Community software), verzorgt Accepté ook webdevelopment.

"Met de investering door Van den Ende & Deitmers beschikken wij over een bredere financiële basis en een zeer goede partner waarmee wij onze visie en ambitie, zowel nationaal als internationaal, verwachten te kunnen realiseren.”

Rutger van Zuidam
Accepté
Wendy Horlings
Office Manager
SFDR

Endeit refers to the following statement in connection with the sustainable finance disclosure regulation (SFDR), available here.

Get in touch with us by submitting your plan or by contacting one of our team members directly.

If you want to receive our newsletter, please put ‘newsletter‘ in the additional message box. ⮕

 

Contact us
Netherlands

Address
Johannes Vermeerstraat 23
1071 DK Amsterdam

Phone +31 20 794 7777
Email info@endeit.com

View on map

Germany

Address
Colonnaden 41
20354 Hamburg

Phone +49 408 740 7981
Email
info@endeit.de

View on map

Sweden

Address
Strandvägen 7a
114 56 Stockholm

Phone +46 843 73 78 17
Email
info@endeit.se

View on map