Quadia Online Video en PLUGr.tv gaan samenwerking aan

News 1 minute read June 2016

Quadia gaat samenwerken met contentproducent PLUGr.tv. PLUGr.tv is producent en aanbieder van onder andere corporate identity video’s, documentaires, bedrijfsjournaals en instructiefilms.

Het betreft een strategische samenwerking waarbinnen PLUGr.tv gebruik maakt van de Easy webinar-oplossingen van Quadia om haar klanten tevens kwalitatieve webinars aan te kunnen bieden. PLUGr.tv werkt voor klanten in Zuid-Nederland en Vlaanderen.

Met een professionele studio in Tilburg bedient PLUGr.tv vooral overheden en semi-overheden in het zuiden van Nederland en in België. Om haar aanbod voor commerciële organisaties aantrekkelijker te maken, is het noodzakelijk om het dienstenaanbod uit te breiden met webinars. De populariteit van webinars is laatste tijd sterk gegroeid onder marketeers en communicatiespecialisten.

“De laatste tijd ontvangen wij veel vraag om livestreams op te zetten voor bestaande klanten en potentiële klanten. Helaas waren wij niet in het bezit van de juiste techniek om dit te faciliteren. Daarom gingen we op zoek naar een partner die dat voor ons kon regelen. Deze partner hebben wij gevonden in Quadia”, zegt Dave van Opdorp, operationeel directeur bij PLUGr.tv. “De combinatie van onze eigen studio en apparatuur met de techniek en ervaring van Quadia, biedt ons de kans om de markt voor webinars in het zuiden open te breken. We zien de samenwerking met veel vertrouwen tegemoet.”

“Momenteel werken wij al samen met enkele andere webinar-partners, maar deze bevinden zich allemaal in de randstad. Wij zijn dan ook blij met de samenwerking met PLUGr.tv zodat we nu ook een professionele partner in Zuid-Nederland en een gedeelte van België hebben”, vult Nico Verspaget, directeur van Quadia, aan.

Wendy Horlings
Office Manager
SFDR

Endeit refers to the following statement in connection with the sustainable finance disclosure regulation (SFDR), available here.

Get in touch with us by submitting your plan or by contacting one of our team members directly.

If you want to receive our newsletter, please put ‘newsletter‘ in the additional message box. ⮕

 

Contact us
Netherlands

Address
Johannes Vermeerstraat 23
1071 DK Amsterdam

Phone +31 20 794 7777
Email info@endeit.com

View on map

Germany

Address
Colonnaden 41
20354 Hamburg

Phone +49 408 740 7981
Email
info@endeit.de

View on map

Sweden

Address
Strandvägen 7a
114 56 Stockholm

Phone +46 843 73 78 17
Email
info@endeit.se

View on map